Over ons

kvkmuziek.nl is onderdeel van de eenmanszaak “Karel van Kampen Podiumkunsten” waarin alle muzikale activiteiten van arrangeur/componist/muzikaal-coach Karel van Kampen zijn ondergebracht.

Sinds 1989 is Karel verbonden aan diverse muziek- en theatergezelschappen. Van 1997 tot 2001 volgde hij de opleiding muziektheater aan de Acteerstudio in Den Haag. Daarnaast had hij bij diverse vooraanstaande musici privé-lessen in de meest uiteenlopende muzikale disciplines.

Thans is Karel werkzaam als docent/muzikaal-coach/arrangeur/componist voor- en bij een grote diversiteit aan ensembles en theatergroepen. Daarnaast is Karel specialist op het gebied van orkestbandbewerking.

Een kleine greep uit zijn klantenkring: Slagwerkgroep Hypercussion, Theatergroep de Schakel Bussum, Showband MCC Laren, Het Parnassus Ensemble, Trompettist Gerard Fuchs, Jeugdorkest JONG Naarden, Het Dierens Mannenkoor, Showband Oranje Amersfoort, Jeugdorkest Gforce! Bussum en Slagwerkgroep Naarden.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/kvkmuziek.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399